Rádi vaříte? Máte rádi Zdeňka Pohlreicha?

Pokud jste sledovali pořady se Zdeňkem Pohlreichem jako Ano šéfe, Šéf na grilu apod. tak možná oceníte webovou stránku Zdeněk Pohlreich. Stránka se věnuje nejen jednotlivým pořadům a dílům, ale přímo panu Pohlreichovi, najdete zde např. jeho životopis, zajímavosti ze zákulisí a největší novinky.

Chcete si shlédnout videa se Zdeňkem Pohlreichem? Vidět staré díly všech pořadů Ano šéfe, Šéf na grilu…? Pak Vám přijde vhod web videa Zdeněk Pohlreich, najdete tam mimo jiné i záznamy pořadů, kterých se pan Pohlreich účastnil.

A můj názor na pana Pohlreicha?

Dost lidí jej nemusí a dost lidí jej zbožňuje, já jej vidím jako nesmírně schopného člověka, který se chytl příležitosti, vše je perfektně marketingově zmáklý – má restauraci, učinkuje v TV, je v různých pořadech, má své knihy, kalendáře, takových kuchařů tu je v ČR kolik? Takže jej nelze ani kritizovat. Chová se tak, jak to lidé chtějí, pokud by jen vařil a slušně hodnotil a radil, tak by to sledovalo minimum lidí.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>