Google Plus – první poznatky

Vyzkoušel jsem Google Plus – mimochodem rád zašlu pozvánku těm, co jí ještě nedostali. Musím říct, že nadšení vystřídalo zklamání.

Google Plus je lepší Facebook – bez spamu, bez firemních stránek, bez reklam, prostě super, kruhy do kterých si lze rozřadit přátele mi vyhovují, každý vidí jen to, co chce, to je super.

Proč ale tedy vystřídalo spokojenost zklamání? Pozvánky udělaly dobrou reklamu v začátku, jenže většina lidí na Google Plus není a nyní v době, kdy se o této síti již méně píše, tak zbytek přátel nemá důvod či chuť se do této sítě přidat. A abych užíval výhody sám a psal si sám pro sebe, to m opravdu nebaví a i kdyby v této síti bylo hodně mých přátel, ale né všichni z Facebooku, tak Google Plus nenahradí Facebook, to je u mě hlavní problém, proč jsem přestal po týdnu na Google Plus přispívat a chodit a sleduji, že těch pár přátel co je na této síti semnou to řeší stejně, což je škoda.

Sociální síť v režii Googlu může být technologicky vyspělejší než Facebook a jiné služby, ale je třeba získat si uživatele a né hodně uživatelů, ale víc uživatelů než má Facebook, jen to je cesta k úspěchu, možná tedy za rok? dva? tři? nikdy?….kdo ví.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>