Nejen silikonové hodinky za pár kaček

Dnes jsem narazil na perfektní e-shop, který nabízí hodinky a balanční náramky. Proč perfektní? Protože je zde trochu jiný sortiment, žádné luxusní drahé kovové hodinky, ani hodinky s koženým řetízkem zde nenajdete. E-shop hitovky.com totiž nabízí silikonové hodinky a LED hodinky.

Silikonové hodinky – je zde opravdu široký výběr s cenou začínající kolem 100 korun! Silikonové hodinky se zde prodávají v rozdílných řadách – ION jsou „léčivé hodinky“, příznivě ovlivňují fyzickou i duševní pohodu člověka. Dále je zde široký výběr barevných a luxusních silikonových hodinek, čili každý si vybere a za pár kaček :)

LED hodinky – u mě naprostá bomba, hitovky.com prodávají LED hodinky různého provedení, tímto provedením hodinek se opravdu odlyšíte! Místo ručiček či digitálních číslic pouze led diody, nejvíce mě zaujaly jedny, které mají 3 číselné řady – pro hodiny, desítky minut a minuty, velmi jednoduché a efektivní řešení.

Zajímavý tip na dárek – na hitovky.com můžete pořídit opravdu pěkný dárek za méně než 200 KČ, takovým dárkem jistě uděláte svému blízkému radost.

E-shop hitovky.com nabízí slušný sortiment za zajímavé ceny, levnou dopravu a pravidelné slevy týdne, pokud uvažujete co někomu pořídit k narozeninám či svátku, určitě se podívejte do tohoto e-shopu, pěkný dárek může být netradiční a levný!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>